Premieklubb information

Här kan ni samla din kod/koder för aktuell kampanj för att sedan växla in dem mot din premie.

Registrera kod i rutan ”skriv koden här”.

Om det är första gången ni registrerar en kod så måste du registrera ett konto genom att antingen först slå in din kod och sedan trycka på ”skapa konto”. Fyll i din e-post adress och önskat lösenord 2 gånger. Nu är ditt konto klart.

Nästa gång du skall gå in på ditt konto eller registrera en ny kod så behöver du bara klicka på ”logga in”. Konto är unikt för varje kampanj och nytt konto måste skapas för varje aktuell kampanj även om ni registrerat konto för annan kampanj tidigare.

Varje kod är unik och kan bara registreras 1 gång och för aktuell kampanj. Om fel kod slås in får ni upp en informationsruta med de tecken som inte finns med i koden.

När ni samlat er kod/koder och är inloggade så kan ni se aktuellt sortiment samt välja er premie. Antalet koder som krävs står under respektive artikel. När rätt antal koder är uppnådda kan ni växla in dessa mot önskad artikel genom att klicka på ”välj produkt”. Flera premier kan väljas om aktuell kampanj har det samt att rätt antal koder är uppnått. Om ni inte redan fyllt i er adress så måste ni göra detta nu.

Notera att frakt kan tillkomma, se aktuell information för respektive kampanj. Vid kortbetalning hanteras detta genom DIBS som är ett beprövat och säkert betalsystem för kortbetalningar på nätet. Mobil telefon nummer används för att ni skall kunna få avisering av ert paket när det kommit till ert utlämningsställe. Leverans kan ske både via brev och postpaket beroende på paketets storlek. Normal leveranstid är inom 7 arbetsdagar från er beställning.

För frågor gällande kampanjen så besvaras de av respektive företag enligt kontaktuppgifter på kampanj. För frågor kring er leverans så besvaras de av Sagaform på info@sagaform.com. Ange gärna ert order nummer som ni får på er beställningsbekräftelse.